Grid banner
Filteren en sorteren

Polaroid Zonnebrillen

1,380
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 1380 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Polaroid
Alle Merken
Sport
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Prijs
€37€106

Polaroid Zonnebrillen

Het merk Polaroid werd in 1938 in Massachusetts opgericht door de Harvard-student Edwin Land, die vervolgens de eerste gepolariseerde zonnebril lanceerde, vandaar de naam Polaroid. Na zijn onderzoek aan Harvard over polarisatie, zag hij daar een grote markt voor en liet hij zijn studies achter om zijn bedrijf te openen. Zijn geavanceerde technologieën werden gebruikt tijdens WO II, om een infrarood nachtkijker te maken. Later werd hij algemeen bekend als de 'vader' van instant fotografie, toen hij de Polaroid-camera's lanceerde, die automatisch foto's afdrukken nadat je een foto maakt. Laat je niet misleiden door de connotatie met de camera’s, want tegenwoordig zijn de brillen van het Polaroid-merk populairder dan ooit en gepolariseerde brillen zijn tegenwoordig een absolute must! 



Polaroid Zonnebril Dames

Een Polaroid zonnebril is ongetwijfeld een must-have voor iedereen. De Polaroid zonnebril is een voorbeeld van hoe techniek en kwaliteit toch een trendy en hippe look kunnen geven aan iedere outfit. Met andere woorden, een Polaroid zonnebril is het perfecte accessoire voor elke vrouw. Een paar van de populairste modellen zijn onder andere de Polaroid P8339 Polarized zonnebril en de Polaroid P8419 Polarized zonnebril. Vind hier alle Polaroid zonnebrillen voor dames.



Polaroid Zonnebril Heren

Ook voor de heren is een Polaroid zonnebril een onmisbaar stuk in de garderobe. De Polaroid zonnebrillen zijn minimalistisch en toch hip, waardoor ze een gevoel geven van klasse. Natuurlijk zijn de gepolariseerde glazen niet alleen een voordeel, maar ook een must. Enkele van de populairste modellen zijn onder andere de Polaroid P4126 Polarized zonnebril en de Polaroid PLD 1015/S Polarized zonnebril. Vind hier alle Polaroid zonnebrillen voor heren.



Polaroid Zonnebril Kinderen

Ook voor de allerkleinsten zijn Polaroid zonnebrillen beschikbaar. Het is belangrijk de ogen van kinderen van kleins af aan goed te beschermen, dankzij de gepolariseerde glazen van de Polaroid zonnebril kan u met een gerust hart uw kind laten buiten spelen!



Koop nu jouw Polaroid zonnebril op SmartBuyGlasses en pronk met je nieuwe blikvanger! Bij ons profiteert u van 2 jaar garantie op uw brillen en zonnebrillen, gratis verzending en 100 dagen om uw aankoop te  retourneren en omruilen.