Grid banner
Filteren en sorteren

Persol® Zonnebrillen

257
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 257 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Persol
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Paars
Rood
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
47 mm63 mm
Prijs
€108€523

Persol® Zonnebrillen

De eerste Persol zonnebril dateert uit 1917 en sindsdien is Persol een van de oudste en meest succesvolle brillenmerken ter wereld. Dit is wat de mode ontwerper Giuseppe Ratti in Turijn, Italië, heeft opgebouwd. Een Persol zonnebril  staat bekend om zijn superieure vakmanschap, waarbij elk paar met de hand wordt gemaakt. Zelfs vandaag de dag, heeft Persol zijn erfenis van het bouwen met precisie en stijl voortgezet. Een Persol zonnebril is te herkennen aan de kenmerkende zilveren pijl versiering die op elke bril te vinden is. 


De Authentieke Persol Zonnebril

Wat de Persol zonnebril uniek maakt, is de zorg en het detail dat ze in elk onderdeel van hun bril stoppen. Het gebruik van Italiaans acetaat om een Persol bril te maken creëert een prachtige combinatie van natuurlijke materialen en technologie. Met acetaat kan Persol ook verschillende kleurencombinaties maken die u nergens anders zult vinden.

Een ander aspect van de zonnebrilmonturen van Persol dat opvalt, zijn de lenzen van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van hoogwaardige optische materialen garandeert Persol een superieure helderheid en duurzaamheid in al hun zonnebrillen.De Populairste Persol Zonnebrillen

Een van hun meest populaire selecties is hun gepolariseerde Persol zonnebril, ze bieden zowel volledige UV- en verblinding bescherming, als een onmeetbare stijl. De meest populaire stijlen van Persol zonnebrillen zijn de Persol PO2747S en de Persol PO0649 modellen.

Iedereen zou een Persol bril in huis moeten halen, deze brillen zijn kwaliteitsvol, stijlvol en hedendaags. Iemand die een Persol zonnebril draagt, valt meteen op door het prachtige montuur, ze zullen u met bewondering vragen vanwaar u uw bril heeft gehaald.Koop uw Persol zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.