Grid banner
Filteren en sorteren

Versace® Zonnebrillen

376
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 376 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Versace
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Prijs
€74€407

Versace® Zonnebrillen

Milaan, de wereldstad van mode en ontwerp, is de thuis van het luxueuze mode merk, Versace. In 1978 introduceerde Gianni Versace het merk Versace in de modewereld. Samen met luxe kleding en accessoires zijn de zonnebrillen van Versace nu een klassieker in de collectie. Een Versace zonnebril is vintage geïnspireerd met een moderne twist, waardoor het een stijl heeft die alleen Versace kan creëren. Ze worden met trots gemaakt in Italië door de beste ambachtslieden, zodat u weet dat uw paar van de hoogste standaard en kwaliteit is.


Een Versace zonnebril is uitmuntend op de manier dat ze sensuele glamour, door hun gedurfd ontwerp, manifesteren. Op elke Versace zonnebril kan u het logo van Versace vinden, een gouden versierde Medusa. Medusa is een sculptuur vanuit de griekse mythe, zij is het symbool van verleiding van fatale aantrekkingskracht. Versace eyewear combineert de moderne trends met een gepersonaliseerde feel om hun signatuur look te creëren. 



Versace zonnebril heren

De Versace zonnebril voor mannen geeft een gedurfde en elegante uitstraling die geschikt is voor verschillende levensstijlen. Een Versace zonnebril straalt klasse uit en iedere man zou een van deze exemplaren in zijn kast moeten hebben. Een Versace zonnebril is het perfecte accessoire om een look compleet te maken of zelfs naar een nieuw niveau te brengen. Zie er goed uit en voel je goed met een Versace zonnebril voor mannen!



Versace zonnebril dames

Zie er op je best uit met een Versace zonnebril voor vrouwen. De Versace zonnebril voor vrouwen wordt benadrukt door Medusa-accenten en is zo geraffineerd als maar mogelijk is, van cat-eye vormen tot ronde vormen. Een Versace zonnebril is het perfecte accessoire om een look compleet te maken of zelfs naar een nieuw niveau te brengen. Zie er goed uit en voel je goed met een Versace zonnebril voor vrouwen!



Koop uw Versace zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.