Grid banner
Filteren en sorteren

Police Zonnebrillen

415
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 415 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Police
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Prijs
€48€221

Police Zonnebrillen

Het Italiaanse designer label Police staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardig vakmanschap en innovatieve eyewear ontwerpen. Al sinds zijn oprichting in 1983 blijft Police voorlopen op de hedendaagse eyewear trends. Het merk werd, zoals de naam al doet vermoeden, oorspronkelijk geïnspireerd door brillen gedragen door de politie in de jaren ‘80. Police daarom symbool voor een ruige uitstraling en een opstandig karakter. De uitdagende en haast provocerende brilmonturen die met een uiterste aandacht voor detail zijn vervaardigd maakt de Police zonnebril een must-have mode accessoire.

Police zonnebrillen wonnen aan populariteit door hun briljante en originele opvattingen van tijdloze stijl, zoals hun variaties op de pilotenbrillen die kenmerkende blauwe spiegelende glazen hebben. Nu heeft Police een collectie van stoere brillen en zonnebrillen die zich aan elke persoonlijkheid weet aan te passen. De nieuwe ontwerpen omvatten brilmonturen die geïnspireerd zijn door retro stijlen met kleine hoekige brilglazen.

Bekijk de immer trendy Police S8415 zonnebril: een schitterende montuur dat u een urban retro gevoel geeft. Deze bril, compleet met een strak en modern montuur, zal zeker de aandacht van anderen trekken. Voor een meer klassieke stijl, bekijk dan de tijdloze Police SK502 zonnebril. Dit montuur is een gebaseerd op het klassieke Aviator-Style model, inclusief de al eerder besproken spiegelende glazen. Het zachte, verleidelijke montuur heeft uniek gevormde ronde glazen, die worden aangeboden in verschillende subtiele, smokey kleurencombinaties. De Police SK502 wordt geleverd met het kenmerkende Police embleem aan beide kanten van het montuur. Verder bevat de Police brillen en zonnebrillen collectie een brede selectie van unieke ontwerpen zoals volledig omrande en semi-omrande zonnebrillen.

SmartBuyGlasses biedt u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van designer eyewear. Bij SmartBuyGlasses houden van innovatieve en stoere brillen waar Police zo bekend mee is geworden. Blader door onze uitgebreide collectie om uw favoriete bril te vinden. Deze kunt u meteen passen met onze Virtual Try-On systeem, een innovatieve manier om uw bril of zonnebril te passen, zonder dat u hiervoor uw huis uit hoeft! Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan helpen wij u graag met het vinden van een andere bril. Lees meer over onze Gratis Verzending Beleid, Retourbeleid en Niet Goed-Geld Terug garantie. Of bezoek ons Helpcentrum wanneer u meer informatie wilde over allerlei onderwerpen.