Grid banner
Filteren en sorteren

Oakley® Zonnebrillen

976
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 976 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Oakley
Alle Merken
Sport
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
Zilver
Zwart
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Prijs
€59€494

Oakley® Zonnebrillen

Oakley gaat over het creëren van performance eyewear die u zowel stijl biedt als langdurig gebruik. De iconische Oakley zonnebril geeft een ongeëvenaarde nieuwe ervaring in sports eyewear. Hun zonnebrillen op sterkte geven jou de kans om uit te blinken, zonder genoegen te nemen met enkel zicht of prestatie. Door het gebruik van innovatieve, gepatenteerde technologie, heeft Oakley sport zonnebrillen voor eeuwig verandert.


Het begon als een klein project in de garage van James Jannard in 1975, maar de Oakley zonnebril is nu een wereldwijd fenomeen geworden in de wereld van de performance- en lifestyle-brillen. Een Oakley zonnebril op sterkte is gebouwd om bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en de brillen hebben uitgebreide tests ondergaan in verschillende omgevingen. Oakley verzamelt ook feedback van atleten om haar te helpen haar producten te verbeteren en te ontwikkelen. Dit rigoureuze proces zorgt voor topprestaties.



Een Oakley zonnebril is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van hoogwaardige glazen met de door u gewenste coatings en voorschriften. Oakley brillen zijn overal klaar voor. Ontdek de duurzame Oakley monturen voor mannen en vrouwen in verschillende stijlen. 



Oakley Holbrook

Oakley Holbrook zonnebrillen dienen als een klassiek voorbeeld van Oakley's kenmerkende stijl - het mixen van prestaties en design. Of u nu de natuur verkent, een lange rit maakt of gewoon een wandeling maakt, deze Oakley zonnebril is gemaakt om aan uw wensen te voldoen.



Oakley Frogskins

Als u op zoek bent naar een trendy en vintage look, dan is de Oakley Frogskins zonnebril de juiste keuze. Ze zijn gebouwd met Oakley's lichtgewicht O Matter™ frame materiaal waardoor deze Oakley zonnebril licht is en tegelijkertijd duurzaam.



Koop uw Oakley zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.