Grid banner
Filteren en sorteren

Nike Zonnebrillen

486
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 486 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Nike
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Prijs
€32€191

Nike Zonnebrillen

Het merk Nike is al meer dan 35 jaar een icoon voor sportliefhebbers over de hele wereld. Nu kunt u ook genieten van hun stijlvolle zonnebrillen in de vertrouwde stijl en comfort van hun schoenen en sportkleding. De collectie voor zowel mannen als vrouwen is ideaal. De brillen hebben de beste UV-bescherming en bieden een goed, helder zicht.

Nike heeft een baanbrekend design en maakt gebruik van innovatieve technologische ontwikkelingen voor sporters sinds 1978. De zonnebrillenlijn is prima geschikt voor vele doeleinden, bijvoorbeeld tijdens het beoefenen van sporten zoals honkbal, golf, hardlopen, fietsen, tennissen en multi-sport/cross-trainingen.

Wat je ook doet, de gehele lijn van Nike zonnebrillen is gemaakt voor goede prestaties, zonder dat de stijl hierbij in het gedrang komt. Kleuren zoals zwart, rood en blauw zijn gemakkelijk te combineren met iedere outfit en de ronde en vierkante monturen zijn evenals wraparound- en de vliegeniersmodellen geschikt om zowel tijdens werk, sport of uitgaan te dragen. De veelzijdige stylingopties zijn eindeloos. En natuurlijk pronkt op iedere bril het onmiskenbare Swoosh-logo.

Iedere Nike zonnebril heeft de Nike Max Optics functie. Dat is een speciale technologie voor zonnebrilglazen, die zorgt voor een helder zicht. Met veel speciale functies, zoals lichtgewicht monturen en een geventileerde neusbrug om lucht door te laten stromen, zijn Nike zonnebrillen bijzonder geschikt voor atleten. Of u nu geniet van het golfen, hardlopen of paardrijden in de bossen, Nike heeft altijd de perfecte zonnebril voor u.

SmartBuyGlasses heeft de allerbeste Nike zonnebrillen, evenals vele andere merken. Winkel vandaag en koop bijvoorbeeld een sports eyeglassesof een Ray-Ban 3025 zonnebril.