Grid banner
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Komono
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Grijs
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
46 mm52 mm
Prijs
€88€146

Komono Zonnebrillen

Het merk KOMONO is een Belgisch merk opgericht door Raf Maes en Anton Janssens. KOMONO brengt zijn strakke design, inspirerend kleurenpalet en minimalistische esthetiek naar de wereld van de accessoires. Een KOMONO zonnebril is een trendy en hippe bril voor een zeer lage prijs. 


KOMONO is origineel bekend geraakt door zijn prachtige horloges, maar al snel werden ook de zonnebrillen door het grote publiek bekend geraakt. Het is natuurlijk niet voor niets dat het merk zo populair is geraakt, de trendy designs spreken iedereen aan en passen perfect voor elk type. Ieder vindt wat wils in de KOMONO collectie. Een KOMONO zonnebril is een perfect voorbeeld van hoe topkwaliteit adembenemend en stijlvol kan zijn.



KOMONO Zonnebril Dames

Een KOMONO zonnebril is het perfecte accessoire en onmisbaar in een stijlvolle outfit. Compleet je look met een van de dames zonnebrillen. De populairste dames modellen die wij aanbieden zijn onder andere de KOMONO The Vivien zonnebril en de KOMONO Coco zonnebril. Vind hier alle dames modellen van KOMONO.



KOMONO Zonnebril Heren

Ook voor heren is een collectie modellen voorzien, maar natuurlijk is elke KOMONO zonnebril geschikt voor iedereen en elk geslacht. Een populaire KOMONO zonnebril voor mannen bijvoorbeeld de KOMONO Hollis zonnebril, maar ook de KOMONO Finley zonnebril valt goed in de smaak bij de heren. Vind hier alle brillen KOMONO heeft voor de heren.



KOMONO voorziet zijn zonnebrillen van prachtige monturen met vooral de ronde vormen die bekend zijn en misschien wel iconisch zijn voor KOMONO, maar je vindt ook rechthoekige, cat-eye, piloot en ovale monturen. De meeste modellen komen ook met glazen op sterkte. Dus met andere woorden, voor ieder wat wils! 



Koop nu jouw KOMONO zonnebril op SmartBuyGlasses en pronk met je nieuwe blikvanger! Bij ons profiteert u van 2 jaar garantie op uw brillen en zonnebrillen, gratis verzending vanaf €59 en 100 dagen om uw aankoop te retourneren en omruilen.