Grid banner
Filteren en sorteren

Chloé Zonnebrillen

318
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 318 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Chloé
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Prijs
€74€493

Chloé Zonnebrillen

Laat je vrije geest los met een Chloe zonnebril. Chloe brillen stralen verfijning en stijl uit om van elke dag een fantastische dag te maken. Kies uit de hoogwaardige Chloe zonnebril collectie, die varieert in stijl, maat, vorm en kleur.


Chloe is een Frans luxe modehuis, opgericht door Gaby Aghion in 1952 met een visie om prêt-à-porter aan te bieden aan het grote publiek. In 1953 ging Aghion een samenwerkingsverband aan met Jacques Lenoir om de zakelijke kant van Chloe te beheren. Dit stelde hem in staat om de creatieve groei van het merk voort te zetten. Aghion bleef Chloe runnen tot 1985, toen het merk werd overgenomen door Alfred Dunhill Ltd. Vanaf dat moment is Chloe in handen van luxemerken die de Richemont Group in handen hebben.



Chloe brillen worden geprezen en gedragen door vele beroemdheden, waaronder Sienna Miller, Madonna, Clemence Poesy, Maggie Gyllenhaal, Marion Cotillard, Emma Stone, January Jones, Cameron Diaz en Katie Holmes. Met het hoofdkantoor in Parijs heeft Chloe nu regionale kantoren in New York, Dubai, Tokio, Shanghai en Hong Kong. Het is niet voor niets dat een Chloe zonnebril gelijk staat voor stijl, elegantie en klasse. Elke vrouw zou een Chloe zonnebril in haar kast moeten hebben, al is het maar om ze daar gewoon te laten liggen.



Populaire Chloe Brillen

Een van de nieuwste stukken, gepubliceerd in 'The Girl with the Golden Eyes' op hun website, bevatte de limited edition Carlina Gold Chloe zonnebril. De exclusieve bril is gegoten in 18-karaats goud, waardoor het een luxueuze bril is die onmisbaar is. Daarnaast zijn de meest gewilde Chloe brillen de Chloe CE 665S Dafne en de Chloe CE124S.



Koop uw Chloe zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.