Grid banner
Filteren en sorteren

Celine Zonnebrillen

3
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Celine
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Transparant
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
51 mm54 mm
Prijs
€160€321

Celine Zonnebrillen

Celine brillen zijn gedurfd, verfijnd en gewaagd. De zonnebril van Celine heeft een minimalistisch maar fantastisch ontwerp voor wie van mode houdt. Het is niet voor niets dat een Celine zonnebril staat voor luxe en klasse. Iemand die een Celine zonnebril draagt is chic en heeft zonder twijfel stijl. 


Het merk Celine is opgericht door Céline Vipiane en haar echtgenoot Richard in 1945. Oorspronkelijk was het merk een schoenenwinkel voor kinderen. Wanneer het koppel merkte dat hun zaak succesvol werd, openden ze nog een drietal winkels in 1948. 10 jaar later besloot Céline om haar merk uit te breiden naar een heus modemerk dat bedoeld was voor de alledaagse vrouw. In de jaren 70 is het merk internationaal bekend en gewild door velen.



Celine brillen voor vrouwen 

Een Celine zonnebril is noodzakelijk in de garderobe van elke vrouw. De elegantie en klasse die een Celine zonnebril met zich meebrengt is een van de redenen waarom dit merk zo bekend en populair is. Wij hebben enkele van de populairste modellen voor jou in ons gamma, bijvoorbeeld de Celine CL 41068/S Thin Mary zonnebril is een ware liefhebber. Ook de  Celine CL 41089/S Cathrine Small zonnebril is een zeer gewild exemplaar. Haal hier jouw Celine zonnebril uit de damesafdeling. 



Celine brillen voor mannen

Hoewel Celine bekend is als een modemerk voor vrouwen, zijn er toch enkele mannen en uniseks modellen verkrijgbaar. Een Celine zonnebril is geschikt voor elke persoon die luxe en klasse wil uitstralen. De populairste mannenmodellen zijn de Celine CL 41808/S zonnebril en de Celine CL 41374/S Drop zonnebril. Haal hier jouw Celine zonnebril uit de herenafdeling



Koop nu jouw Celine zonnebril op SmartBuyGlasses en pronk met je nieuwe blikvanger! Bij ons profiteert u van 2 jaar garantie op uw brillen en zonnebrillen, gratis verzending en 100 dagen om uw aankoop te retourneren en omruilen.