Grid banner
Filteren en sorteren

Bolle Zonnebrillen

325
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 325 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Bolle
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
49 mm69 mm
Prijs
€47€312

Bolle Zonnebrillen

De brillen van Bolle waren oorspronkelijk ontworpen om de gezichten van exteme sport fanatiekelingen te beschermen. Zorgvuldig gemaakt met de allernieuwste technologie, optimal ontworpen en uitstekende duurzaamheid, het is dan ook niet verwonderlijk dat Bolle eerste keus is bij atleten. Gestart in Frankrijk in 1888, het 120 jaar oude merk blijft zonnebrillen maken dat zijn toewijding aan designer brillen duidelijk weergeeft.

Een pionier op het gebied van exclusieve brillen veiligheid, gemaakt met de uiterste zorgvuldigheid voor duurzame monturen en lenzen. Bolle brillen mengt op prachtige wijze functie en estetisch met ieder model, innovatief ontworpen om zowel de meeste extreme omgevingen aan te kunnen, als mede er fantastisch uit te zien. De brillen en zonnebrillen van Bolle verkennen nieuw gebied met hun eigen visie op modellen met eigentijds ontwerp.

Bolle distingeerd zichzelf op het gebied van gebruikte technologie in het fabriceren van hun brillen, door het gebruik van het aller fijnste nylon worden de brillen ultra licht en flexibel terwijl duurzaamheid gehandhaafd blijft. Mede hierdoor is de pasvorm van Bolle uitstekend en voelt deze licht aan. De zogenaamde Thermogrip die de zonnebril op uw neus rust houdt de bril stevig en comfortabel op zijn plek, zodat u zich met alle concentratie op uw sport kunt richten. Dit ontwerp is gemaakt met het B88 materiaal dat extra stevigheid aan het montuur geeft terwijl deze zeer licht blijft. De scharnieren in de zonnebrillen van Bolle ontworpen met een ontzagwekkende toewijding aan detail, altijd zorgdragend voor een voor een comfortabele pasvorm op uw hoofd. Alle monturen van Bolle zijn ontworpen met sport in gedachte. Mede daarom zijn alle lenzen die door Bolle worden gebruikt, ontworpen om lichtgewicht te zijn met hoge kwaliteits hars dat ongeveer 20 maal sterker is dan glas. Deze Carbo Glas Coating is een beschermende laag aan beide kanten van de lens voor versteviging en helderheid.

Het mag duidelijk zijn dat Bolle is gemaakt voor fanatieke atleten wiens advontuurlijke geest alleen gerepresenteerd kan worden voor een merk dat zo extreem is als zijzelf.

Watersporters die graag op het water bezig zijn zouden de Bolle Barracuda 11233Sunglasses moeten proberen. Door het prachtige slanke zwarte ontwerp en de Bolle Marine technologie wordt het verblijf op het water des te mooier. Voor degene die liever op het land blijven is er de Bolle Anaconda 10338 Sunglasses

Hier kunt u kijken voor meer vragen over onze gratis verzending of garantie voorwaarden.