Home/Brillen/Carrera
Grid banner
1-59 van 586 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Carrera
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
46 mm67 mm
Prijs
€40€205

Carrera Brillen

Carrera, opgericht in 1956, is uitgegroeid tot een begrip in de hedendaagse mode. Hield u al van de zonnebrillen? Er zijn nu ook gewone brillen op sterkte van Carrera in dezelfde stijl en met dezelfde flair. De brillen in deze collectie zijn perfect als u geen fan bent van eenvoudig en ingetogen. Met de verscheidenheid aan monturen, kleuren en modellen hebt u een ruime keuze in deze prachtige collectie Carrera brillen.

De oorsprong van dit merk ligt, zoals bij veel merken, in de racerij. De oprichter van Carrera, Wilhelm Anger, gaf het merk de naam van de 'Carrera Panamericana', een autorace in Mexico. Het label heeft brillen voor iedere gelegenheid. De brillen zijn iedere dag overal te dragen, op het werk en in uw vrije tijd.

In de stijlvolle Carrera brillen is het jonge en avontuurlijk van het ontwerp bewaard gebleven, maar ze zijn enigszins aangepast om het beste te halen uit de glazen op sterkte. Kleurrijke monturen zijn er o.a. in blauw, wit, paars en zwart, in effen of gestreepte varianten, zodat u genoeg heeft om uit te kiezen. Het materiaal waarvan de monturen zijn gemaakt, is acetaat. Dit is licht en comfortabel. Het grote aantal beschikbare monturen zorgt dat er voor u altijd de juiste bril te vinden is. De Carrera bril wordt geleverd in de originele verpakking met een gratis etui en reinigingssetje.

Als u een bril koopt bij SmartBuyGlasses.nl, dan helpt u een van de 300.000.000 mensen die geen opticien tot hun beschikking hebben. Met de 'Koop en bril – Geef een bril'-actie doneren wij bij elke bril die u koopt een bril aan iemand die dat nodig heeft.

Ga vandaag nog naar SmartBuyGlasses.nl waar u designbrillen op sterkte vindt en zonnebrillen van Ray-Ban, Persol, YSL en Guccizonnebrillen at SmartBuyGlasses.