Home/Zonnebrillen/Serengeti
Grid banner
Filteren en sorteren

Serengeti Zonnebrillen

286
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 286 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Serengeti
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Goud
Grijs
Groen
Rood
Zilver
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
43 mm67 mm
Prijs
€130€421

Serengeti Zonnebrillen

Serengeti heeft de zonnebril markt compleet veranderd sinds zijn oprichting in 1985. Wie autorijden echt serieus neemt, neemt niet zomaar genoegen met een gewone zonnebril voor tijdens het rijden, maar grijpt naar datgene dat ook gedragen wordt door de leden van het Aston Martin Jota Sports Racing Team. Serengeti is al jaren hun officiële leverancier, met als een van de redenen dat een Serengeti zonnebril met fotochromatische glazen komt. Dit is een technologie om felle lichtstralen te verminderen en zo de aandacht bij de weg te kunnen houden, ze passen zich aan van licht naar donker en omgekeerd. Het gebruik van deze glazen werd als eerste toegepast door Serengeti en betekende een ware revolutie, één die doordringt tot de dag van vandaag.



Een Serengeti zonnebril is niet alleen een perfect gestylde bril, maar het levert ook de allerbeste prestaties, met de beste kwaliteit. Een Serengeti zonnebril beschikt over de allermodernste innovaties op het gebied van optiek en dit is gecombineerd met een stijl waar de meest gedurfde ontwerpers met ontzag naar kijken.



De Populairste Serengeti Brillen

Voor de stedelijke coureurs onder u, probeer de Serengeti Fasano zonnebril, een van de meest populaire modellen, met een slank kunststof body in verschillende kleuren combinaties. U kan ook gaan voor een meer stijlvolle en eigentijdse Serengeti zonnebril met de Serengeti Velocity zonnebril. Een speciaal montuur voorzien van glazen die veranderen van kleur en verkrijgbaar zijn in een scala van onweerstaanbare aardetinten, net zoals vele andere Serengeti brillen.



De minimalistische en gestroomlijnde modellen van de Serengeti brillen geven een avontuurlijke look dat zonder twijfel een een indruk zal nalaten. Een Serengeti zonnebril staat voor klasse en dit wordt teweeggebracht door onder andere de Serengeti clip on zonnebrillen, die zonder moeite over elke bril passen. Ook de Serengeti wraparound zonnebrillen en de Serengeti Gabriella zonnebrillen zijn een must-have voor autorijders en coureurs.



Koop nu uw Serengeti zonnebril en maak uw look compleet met een blikvanger! Bij SmartBuyGlasses profiteert u van 2 jaar garantie op uw brillen en zonnebrillen, gratis verzending en 100 dagen om uw aankoop te  retourneren en omruilen.