Grid banner
Filteren en sorteren

Prada® Zonnebrillen

423
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 423 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
  • Prada
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
49 mm69 mm
Prijs
€171€516

Prada® Zonnebrillen

Prada werd gelanceerd in 1913 en was oorspronkelijk gespecialiseerd in bagage en handtassen gemaakt van lederwaren. Tegenwoordig dragen ze verschillende mode producten en hebben ze een grote impact in brillen met de Prada zonnebril. Prada is een modestatement op zich, door middel van parfum, schoeisel en brillen. Prada zonnebrillen zijn altijd stijlvol, altijd de rage, en altijd uitbundig. Beroemdheden en filmsterren zoals Kim Kardashian, Beyonce, Paris Hilton, Robert Downey Jr en George Clooney worden regelmatig gezien met een Prada zonnebril.


Subtiel extravagant, een Prada zonnebril is de perfecte keuze van het geraffineerde individu. Classy, zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van de massa en voegt een onderscheidend tintje toe aan uw alledaagse ensemble. Met zoveel kleuren en iconische monturen om uit te kiezen, zult u geen probleem hebben om de perfecte bril voor u te vinden.



Prada Zonnebril Heren

Een klassieke, stijlvolle look voor de heren. Heren zonnebrillen van Prada zijn het perfecte accessoire voor een man om zijn look compleet te maken met een fashion statement. Elke alledaagse, stijlvolle man zou een Prada zonnebril in zijn kleerkast moet hebben. Kijk maar eens naar de Prada PR51OS en de Prada PR18PS, deze brillen zijn de populairste heren modellen en dit is zeker niet zonder reden.



Prada Zonnebril Dames

Als een vrouw een Prada zonnebril draagt, geeft dat haar een gevoel van femme-fatale. De vrouwen zonnebrillen van Prada geven een onderscheidende, verleidelijke, stijlvolle uitstraling die een randje geeft dat uitzonderlijk herkenbaar is. De duivel draagt inderdaad Prada. Elke vrouw staat prachtig met een Prada zonnebril, er zijn zoveel verschillende modellen en monturen, dat iedereen wat wils vindt in de vrouwencollectie.



Koop uw Prada zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.