Grid banner
Filteren en sorteren

Carrera Zonnebrillen

443
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 443 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Carrera
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Prijs
€47€282

Carrera Zonnebrillen

Bij de naam Carrera komen al snel beelden naar boven van sexy, sportieve mannen en vrouwen in de zomer op het strand naar boven, met hun zonnebrillen op, waar nog net de laatste zonnestralen van de dag op weerspiegelen.

De zonnebrillen van Carrera worden al lange tijd geassocieerd met sport, niet vreemd gezien hoe deze hoge kwaliteit, duurzame zonnebrillen zijn gebouwd met sport in gedachten. Sterker nog, ze zijn ontworpen om de sportprestaties te verbeteren en niet in de weg te zitten, daarom kunnen ze ook tegen een stootje en kunnen ze met u mee presteren.

Opgericht in 1956, deze modieuze zonnebrillen hebben op innovatieve wijze de functionaliteit van zonnebrillen aanzienlijk verhoogd voor meer dan een halve eeuw. Oorspronkelijk waren de ontwerpen gebaseerd op de Panamericana auto race en het bedrijf (dat toen nog Optyl heette) was toegewijd aan het maken van motor brillen en ski maskers. Niet lang daarna hebben zij zichzelf weer geinnoveerd en maakten een speciaal door hitte gehardened platic, dat niet alleen lichter was dan de bestaande middelen, maar ook minder allergische reacties dan zijn voorgangers. Dit nieuwe materiaal was buigzamer en daarmee duurzamer dan de materialen die voorheen gebruikt werden, mede omdat de bril de vorm van het hoofd van de dragen onthield als het ware. Een korte tijd daarna, tijdens de jaren 70, werd er uitgebreid naar zonnebrillen en reguliere brillen en zijn sindsdien een dominerende naam door hun constante toewijding aan sport en recreatie.

Het is al lang geen geheim meer dat Brad Pitt een groot fan is van Carrera en heeft dan ook niet minder dan een paar dozijn van deze beroemde sportieve zonnebrillen. Zelfs in 2010, toen hij een ongeluk kreeg met zijn motor in Frankrijk droeg hij een strak gele sportieve Carrera zonnebril. Twee van onze meest verkochte modellen zijn meteen de favorieten van Brad Pitt, namelijk de Carrera TOPCAR 1 zonnebril en de Carrera CHAMPION zonnebril, beide belichamen het ideaal van het Carrera ontwerp team, hetgeen het ongeluk van Brad Pitt al te meer ironisch maakt dat hij een Carrera droeg tijdens zijn motor rit, daar deze hier precies voor zijn ontworpen. Wilt u ook zien hoe u er met een Carrera op uit zou zien? Probeer ons nieuwe Virtual Try On fitting systeem Voor vrouwen heeft Carrera een aantal sportieve modellen die iedereen meteen overtuigen van de serieuze toewijding aan de sport, maar ook met een strak ontwerp dat een modieus statement geeft zonder in te leveren op de sport prestaties. Sommige ontwerpen zijn vrouwelijk, maar Carrera discrimineerd niet en biedt min of meer dezelfde modellen, met alleen een betere pasvorm voor vrouwen vergeleken met het heren model. Kijk eens naar de CARRERA 27 zonnebril voor vrouwen of de sportieve CARRERA 5001 zonnebril. Voor meer informatie omtrent onze verzendingen of kijk hier voor onze garantie voorwaarden.