Grid banner
Filteren en sorteren

Adidas Zonnebrillen

392
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 392 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Adidas
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Prijs
€51€233

Adidas Zonnebrillen

De brillen van Adidas zijn wereld beroemd geworden door hun uitmuntende kwaliteit in sport monturen, mede door de geboden bescherming, zichtbare helderheid en sublieme duurzaamheid. Alle monturen van Adidas zijn ontworpen met constante aandacht voor uitstekende kwaliteit. Met dergelijke monturen, gebruikmakend van de aller nieuwste technologieën, met ongeëvenaarde kwaliteit, is het geen verrassing dat Adidas de eerste keus is voor atleten wereldwijd.

Adidas brillen zijn erkend voor hun gebruik van de aller nieuwste technologieën in het productieproces, inclusief de hoogste kwaliteit lenzen om prestaties te maximaliseren. Alle brillen en zonnebrillen worden zorgvuldig gefabriceerd om de beste bescherming op langdurige basis te blijven bieden tegen ogen vermoeidheid en krassen of stoten. Kort gezegd zijn Adidas zonnebrillen gemaakt om sport prestaties te verhogen, resultaat is gegarandeerd!

Bij Adidas word continu gewerkt aan het verbeteren van de technieken gebruikt in de brillen en zonnebrillen om de sportieve eisen aan hun producten te verbeteren. Ongeacht welke sport er beoefend wordt, Adidas heeft er een assortiment met ergonomische modellen voor die iedere concurent op het gebied van duurzaamheid achter zich laten. De Light Stabilizing Technology (LST) zorgt ervoor dat grote schommelingen in het licht zoals weerspiegelingen worden gecompenseerd waardoor vermoeidheid in de ogen wordt tegen gegaan. Dit is met name handig voor buitensporten waarbij snelheid betrokken is aangezien daar licht niveau’s veel kunnen fluctueren. Daarnaast is de Adidas Neo-foam technologie bekend om zijn capaciteiten om zweet te absorberen en voorziet in een perfecte pasvorm voor maximaal comfort tijdens het sporten.

Voor de fanatiek sporter raden wij de Adidas A127 Evil Eye Pro-S Sunglasses aan. Deze extreem lichte zonnebril is speciaal ontworpen voor wielrenners , door de nauwe pasvorm en lichte gewicht zijn deze extreem duurzaam, veelzijdig en praktisch. Deze zonnebril is de keus bij uitstek voor voor professionele en amateur wielrenners door de UV bescherming en gebruik gemak. Voor ongelofelijk duurzame zonnebrillen, probeer eens de Adidas A136 Elevation Climacool Pro L ontworpen met geadvanceerde lenzen om beslaging tegen te gaan en sport prestaties nog verder te verbeteren. Adidas zonnebrillen zijn ontworpen met de beste pasvorm voor optimale prestaties en zorgt ervoor dat u zich kunt richten op het sporten. Smartbuyglasses is trots om het allernieuwste en beste van de Adidas zonnebrillen aan te kunnen bieden. Neem u tijd om door ons groot assortiment te zoeken totdat u er een vindt die perfect bij u past. Probeer ons Virtual Try On systeem om te zien hoe uw perfecte zonnebril zal staan.

Als u om wat voor reden dan ook minder dan uitstekend tevreden bent over uw nieuwe Adidas zonnebril, Smartbuyglasses meer dan blij is om verder te helpen zoeken. Lees meer over onze gratis verzending of garantie voorwaarden.